top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverInge Schipper

Een nieuw creatief jaar


Afgelopen vrijdag hadden we een vergadering over het komende jaar.

Maar wie zijn wij? Een kleine introductie voor wie ons nog niet kent.

Links staat Sannie Burmester, zij heeft de krijtjes van een kwalitatief kinderproduct verheven naar een multifunctioneel creatief product. Na vele jaren kaarten maken is het haar gelukt om van haar hobby haar werk te maken bij Find it (het bedrijf dat het Hobbyjournaal, Hobbyzine en hobbymateriaal uitbrengt)

Rechts staat Petra Raams, Zij heeft kennis gemaakt met de krijtjes op de kleinste beurs waar we ooit stonden. Ze kocht 1 doosje en is sinds die tijd verkocht. Meerdere van onze wedstrijden heeft ze gewonnen. Sinds kort is ze ook creatief designer net als Sannie.

In het midden sta ik, Inge Schipper, ik heb de krijtjes jaren geleden gekocht voor mijn kinderen en zag samen met mijn vriendin Esther Hettema, dat dit wat was voor de Nederlandse markt. We hebben onze eigen stempel lijn en sjablonen op de markt gebracht als aanvulling voor de krijtjes. Helaas is Esther niet meer werkzaam bij Te Gek! maar vergeten is ze ons niet en wij haar niet. Misschien ziet u haar nog wel eens op de beurs of op een workshopdag.

De komende tijd gaan we meer laten zien van onze plannen.


117 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page