top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverInge Schipper

De bloemen sjablonen


Bloemen cadeau geven is echt Nederlands. Ik weet nog lang geleden op vakantie in Frankrijk, gingen wij op uitnodiging bij Franse kennissen eten. We konden niet zonder bosje bloemen aankomen, vond mijn moeder. Heeft u wel eens een Franse bloemenwinkel gezien? Met al die plastic bosjes bloemen.

Wij zoeken en gelukkig vonden we er één met verse rode rozen. Wat de bos kostte, daar zullen we het maar niet over hebben, u kunt zicht dat wel voorstellen. Maar het gezicht van onze gastvrouw sprak boekdelen toen we met die grote bos rode rozen aankwamen. We konden niet meer stuk.

De nieuwe sjablonen zijn ook bloemen, want met bloemen zit je altijd goed.

Ze staan in de webshop. Ze gaan erg hard. Ik heb al nieuwe besteld.

De voorbeelden zijn gemaakt door Petra Raams, die erg blij werd van deze sjablonen. En wie niet?

Zie ook haar blog voor de uitleg: http://petra-loves-paper.blogspot.nl/


133 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page