Zoeken
  • Inge Schipper

Het Bruine Krijtje


Vandaag met de post kreeg ik deze 2 kaarten. Deze dames krijgen daarvoor een uniek bruin krijtje, dat in geen van de 4 dozen zit. Stuurt u bij uw kaart wel een envelop aan u zelf geadresseerd met 2 postzegels en dan stuur ik u het chocolade bruine krijtje toe. OP = OP

De Lantaarnpaal is geïnspireerd door een blog bericht van Petra Raams. Zie haar blog op http://petra-loves-paper.blogspot.nl/ een beetje naar beneden scrollen en je ziet haar creaties.


74 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Workshopdag vrijdag 4 oktober 2019 in Hardinxveld.

Vrijdag 4 houden wij weer een gezellige en leerzame workshopdag. Zaterdag 5 en 12 oktober zijn helaas al vol. U als ontvanger van onze nieuwsbrieven kunt zich als eerste aanmelden. Volgende week donde