top of page
Zoeken
  • Sannie Burmester

Artikel van de maand deel 2 Time for Tea


De Hobby Art stempel set "Time for Tea” is in Maart het artikel van de maand bij Te Gek. Hier volgt deel 2.

De set bestaat taart en thee, maar door alleen de theekopjes te stempelen, drie naast elkaar en dan vier lagen onder elkaar, heb je al een goed begin. Dan stempel je nog 5 theekopjes op een stuk wit papier en verft die in met de krijtjes (zie voor uitleg deel 1). Knip ze uit en plak ze op met foamtape.

De randjes van het papier kun je aanzetten met een tissue. Neem wat ...reukloze terpentine op een tissue en dan het teveel afvegen en dan kleur oppakken van het krijtje. Door rondjes te draaien met de tissue langs de rand van het papier krijg je een mooi gekleurd randje. Doe dit ook bij het witte stukje waar de tekst op komt. Nog even het tekstje stempelen. Een beetje glitterlijm en en klaar is de kaart.

Sannie bedankt voor weer een Mooie creatie!


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page