Zoeken
  • Inge Schipper

Esther Bedankt!


U heeft misschien een gezicht bij de stand gemist afgelopen beurs. Esther heeft helaas besloten om te stoppen met haar deelname aan Te Gek! Ik mis haar enthousiasme en vrolijkheid dagelijks. Maar omdat we samen al in 2011 samen begonnen zijn met de Te Gekke Krijtjes, blijf ik haar natuurlijk wel op de hoogte houden van de plannen van Te Gek! En ze gaat zelfs een daagje mee naar de Knotsgekke Kaarten dagen in den Bosch. Afkicken van Crea, doe je niet zomaar!

Esther Bedankt voor al je inzet, vrolijkheid, gezelligheid, zakelijk inzicht etc. Ik ga je missen.


34 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Workshopdag vrijdag 4 oktober 2019 in Hardinxveld.

Vrijdag 4 houden wij weer een gezellige en leerzame workshopdag. Zaterdag 5 en 12 oktober zijn helaas al vol. U als ontvanger van onze nieuwsbrieven kunt zich als eerste aanmelden. Volgende week donde