top of page
Zoeken
  • Sannie Burmester

Artikel van de maand Maart Time for Tea


De Hobby Art stempel set "Time for Tea” is in Maart het artikel van de maand bij Te Gek. De set bestaat taart en thee, maar door alleen de cupcake en een aardbei te stempelen en die in te verven met de krijtjes (doe een druppel reukloze terpentine in het deukje te druppelen en goed te roeren, zo kan je met de krijtjes ook verven) krijg je een vrolijke verjaardagskaart. De randjes van de cijfers kun je aanzetten met een tissue. Neem wat reukloze terpentine op een tissue en dan het teveel afvegen en dan kleur oppakken. Door rondjes te draaien met de tissue langs de rand van de cijfers krijg je een mooi gekleurd randje. Doe dit ook bij het witte stuk kaartkarton wat achter de cijfers zit. Nog even het tekstje stempelen en lijntjes trekken en klaar is de kaart.

#HobbyArtStamps #SannieBurmester #tegekkekrijtjes

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page