Zoeken
  • Inge Schipper

Crea Weekend in Gorinchem


Wat een leuke beurs was het Crea Weekend in Gorinchem. Ik heb zoveel gezellige vrolijke creatieve mensen ontmoet. Ik gaf een gratis make and take. Zo leuk om te zien dat men verbaasd staat hoe makkelijk het gaat met de krijtjes. En dan vanochtend berichtjes ontvangen dat je in het AD staat met een foto.

En nog een nieuwtje: de Te Gekke Krijtjes zijn vanaf morgen ook te koop bij Creatiek de Bergeend, Passage 1 in Houten.

#HobbyArtStamps #tegekkekrijtjes

22 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Workshopdag vrijdag 4 oktober 2019 in Hardinxveld.

Vrijdag 4 houden wij weer een gezellige en leerzame workshopdag. Zaterdag 5 en 12 oktober zijn helaas al vol. U als ontvanger van onze nieuwsbrieven kunt zich als eerste aanmelden. Volgende week donde