top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverInge Schipper

Koop er iets Te Geks van deel 4


De Tekststempel “Koop er iets Te Geks van” is in Februari het artikel van de maand bij Te Gek. Vandaag de laatste, misschien voor u een reeds bekende creatie.

Stempel Koop er iets te Geks van schuin op je kaart of op een envelop. Pak een stukje afval papier of masking tape ter grootte van het stempelafdrukje en dek hiermee het stempelafdrukje af. Ik heb de randen wat bobbelig geknipt/gescheurd, zodat je geen strakke lijn krijgt maar een speelse lijn. Pak nu een tissue en neem... kleur groen op. Wrijf de rest van je kaart/envelop groen, ook langs de randen van het afdekpapiertje. Als je dit met wat donkerder groen doet, dan krijg je meer diepte. Neem een stempel van een herfstblad, het maakt niet uit welke je neemt en bestempel je kaartje/envelop met verschillende kleuren inkt. Het mooie is om ook half over je afdekpapiertje te stempelen, zo krijg je het idee alsof de stempel die onder je afdekpapiertje zit, naar voren komt. Haal nu het afdekpapiertje weg en je kaartje/envelop is klaar. Er is ook een filmpje van: https://www.youtube.com/watch?v=d4bB59OuTs0


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page