Zoeken
  • Inge Schipper en Sannie Burmester

Koop er iets Te Geks van! deel 2


De Tekststempel “Koop er iets Te Geks van” is in Februari het artikel van de maand bij Te Gek. Vandaag Sannie's 2e creatie van de maand met deze stempel om jullie ideeën te geven wat je met deze stempel allemaal kan. De stempel is perfect te gebruiken voor een kaart waar je geld of een cadeaupas in stopt.

Sannie heeft deze week dit mapje gemaakt met de overtrek techniek.

En wat is er nou leuker bij deze stempel dan om echt geld over te trekken. Ze heeft gekozen om 1 cent met het grijze krijtje over te trekken. Natuurlijk doet zij dit op maximaal 170 grams kaartkarton omdat als zij dikker karton zou pakken zij te weinig details zou zien. Door delen van de stempel af te plakken met verwijderbaar tape, dan de stempel te beïnkten, en voor het afdrukken het tape weer te verwijderen kan je de stukken van de stempel gebruiken ipv de hele stempel. Aan de binnenkant heeft Sannie wit karton geplakt zodat de gever daar een persoonlijke boodschap kan schrijven.

De overtrek techniek is een van de simpelste technieken die je kan doen met de krijtjes, maar het blijft leuk om het silhouet te zien verschijnen van hetgene dat je onder het papier plaatst, door er simpelweg overheen te krijten.

Op Sannie's blog vind je nog veel meer voorbeelden en filmpjes met de krijtjes en de stempels.

http://sannie-lovestostamp.blogspot.nl/

#photo

18 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Workshopdag vrijdag 4 oktober 2019 in Hardinxveld.

Vrijdag 4 houden wij weer een gezellige en leerzame workshopdag. Zaterdag 5 en 12 oktober zijn helaas al vol. U als ontvanger van onze nieuwsbrieven kunt zich als eerste aanmelden. Volgende week donde